MDF

درمورد صنایع و کاربردهای ام دی اف

MDF

درمورد صنایع و کاربردهای ام دی اف

کابینت های از لحاظ جنس به چند گروه تقسیم میشوند؟

mdf

 
 

انواع کابینت از لحاظ جنس

کابینت فلزی:

از دیر باز این نوع کابینت در ایران رایج بوده و به عنوان یک جنس ماندگار و ارزان مورد استفاده قرار می گیرد که این نوع کابینت معایب خاص خود را دارد و مصرف آن رو به نزول است.

کابینت :mdf
 

این نوع کابینت به عنوان یک کابینت لوکس سالیانی است که شناخته شده و مورد استفاده قرار می گیرد و در برهه ای وجود آن در ساختمان یک مزیت برای افزایش قیمت ساختمان یا اجاره بهای آن بوده است ولی اکنون نبود آن موجب حیرت است!
کابینت های pvc
 
این نوع کابینت زمان زیادی نیست که وارد بازار شده هر چند که درب این کابینت از mdf است ولی هنوز جای خود را در این صنعت باز نکرده و نتوانسته رقیب جدی برای ام دی اف باشد.
کابینت های mdf از لحاظ جنس روکش و قیمت به چند دسته تقسیم می شوند:
 
- کابینت تمام ام دی اف که بدنه و درب ام دی اف می باشد که با توجه به مارک mdf (ایرانی یا خارجی) تفاوت قیمت دارند.
 
- کابینت بدنه نئوپان و درب ام دی اف که در این نوع کابینت برای پایین آوردن قیمت ، بدنه آن را از نئوپان می سازند در این حالت ظاهرا با mdf فرقی ندارد ولی در باطن چیز دیگریست و استفاده از آن پیشنهاد نمی گردد.
 
- کابینت ام دی اف با درب پروفیل: پروفیلها ابزارهای پیش ساخته ای هستند که بنا به نیاز بصورت قاب درآمده و درون قاب یک ام دی اف 8 میل یا پروفیل 8 میل استفاده شده و تشکیل درب می دهند.
 
- بدنه mdf درب هایگلاس براق: ام دی اف هایگلاس همان mdf است که روکش آن نوعی پلاستیک براق است امروزه خواهان بسیار زیادی پیدا کرده ولی استفاده از آن نیاز به مراقبت ویژه دارد زیرا روکش آن نسبت به اشیاء تیز و ضربه مقاوم نیست و بر روی آن ایجاد خط و خش می کند.
 
- درب روکش pvc: در این حالت mdf خام بوسیله روکش های پی وی سی توسط دستگاه پرس روکش می شود این حالت موقعی استفاده می شود که بخواهیم نقشهایی توسط cnc روی mdf بتراشیم و سپس آنرا روکش کنیم.
 
- صفحات کابینت نیز رنگها و ضخامتها و جنس های متفاوتی دارند صفحات در ضخامتهای 3/2 و 5 سانتی متر از جنس mdf با روکش hpl و هایگلاس و صفحات سنگ مصنوعی (کورین) در ضخامت 5 سانتی متر موجود می باشد.
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.